SLOW DOWN TO RISE

Van overweldigd en vermoeid naar licht en ontspannen moederschap

]anneke

Je hoeft het niet alleen te doen

Als voormalig burn-out coach en POHGGZ heb ik jarenlang ervaring in het begeleiden en coachen van uitputtingsklachten. Mijn opleidingen in yoga en Ayurveda zet ik in, samen met de ervaring van mijn eigen postpartum depletie. 

Jouw volle en oververmoeide hoofd gaan we samen tot rust brengen. Met mijn methode onderzoeken we samen wat jouw herstelplan wordt om uit de ratrace te stappen en meer me-time te creëren. Zodat jij weet wat jij nodig hebt om en bij jezelf en jouw behoeften te blijven en aandachtig beschikbaar te zijn voor jouw kindje(s).

Wil jij dit ook? Aarzel dan niet en laat mij helpen. We doen het samen.

Herken jij jezelf hierin?

Je voelt je onzeker, overweldigd en gespannen. Je piekert veel en je bent moe, echt heel moe.

Je hebt het gevoel het niet goed genoeg te doen, je kunt en wilt de ballen niet meer in de lucht houden. Je herkent jezelf niet meer.

Je wilt aanwezig zijn in de tijd die je met je kindje(s) hebt om echt bij hen te zijn. Maar je wordt steeds overgenomen door andere dingen in je hoofd of in je huis.

Hoe het begon

Het ging bij mij verre van vanzelf

Want moeder worden was helemaal niet zo vanzelfsprekend als ik dacht. Want hoewel ik goed voorbereid de kraamtijd in ging mét gevulde vriezer, leerde ik direct hoe onverbiddelijk rauw en kwetsbaar moeder worden is. De mega gebroken nachten, een huilbaby en al mijn eigen emoties vloerden mij. Letterlijk. Het duurde bij mij lang voordat ik wist hoe ik kon herstellen ondanks die gebroken nachten. En ik wil jou die lange zoektocht besparen.

Zo ga ik jou helpen:

01

To slowdown

Sectie 5.1 To slowdown

Jij gaat op een lichte en ontspannen manier om met de impact van vermoeidheid en overwhelm.

02

To rise

Sectie 5.2 to rise_ 1_1 coaching

Jij komt als bewuste vrouw en responsieve moeder weer in sync met jouw kracht en kwetsbaarheid en je hebt meer tijd voor jezelf.

03

Sectie 5.3 To transform

To transform

Connected zijn in jezelf en met je kindje, zonder dat je je onzeker voelt of jezelf verliest.

Dit is voor jou als...

Je er klaar mee bent om uitgeput te zijn en doelloos te scrollen. Je wilt door de vermoeidheid heen kunnen kiezen voor wat jij nodig hebt.

Je openstaat voor zelfreflectie. Moederschap is een reis die jou raakt en die jij bewust wilt maken.

Jij vol zelfvertrouwen, vanuit flow en liefde beschikbaar wilt zijn voor jouzelf en jouw kindje(s), voor veel me-time én quality-time met jouw gezin.

Lieve mama

WAT ALS IK JE ZOU ZEGGEN DAT DIT KAN

De vele moeders die ik het afgelopen jaar sprak, deelden allemaal hetzelfde. “Moederschap is heftig en intens, die eerste maanden was ik soms volkomen de kluts kwijt van de uitputting.” 

Ik realiseerde me hoe gewend we zijn om maar door te gaan en besloot dat zelf anders te doen. Tijdens mijn ziekmelding ontdekte ik de term postpartum depletie en dat voelde zo kloppend. Ik zocht hulp voor mijn eigen klachten en zette mijn eigen kennis in om te herstellen. 

Dit leidde tot een super krachtig hersteltraject.

Sectie 8.1

De hele maand mei PILOT korting

Online Coachtraject SLOWDOWN TO RISE

429
-
Normaal €1.089,-
 • Uitgebreide intake & anamnese
 • Om de week 5 sessies van 1,5u
 • Op maat gemaakte visualisatie
 • Expert masterclass over het uitspreken van jouw behoeften
 • TO SLOWDOWN giftbox

Online Coachtraject SLOWDOWN TO RISE

+ Telegram support
569
-
Normaal €1.089,-
 • Uitgebreide intake & anamnese
 • Om de week 5 sessies van 1,5u
 • Op maat gemaakte visualisatie
 • Expert masterclass over het uitspreken van jouw behoeften
 • TO SLOWDOWN giftbox
 • Extra: Telegramsupport met voice messages
populair
Sectie 8.1

Laten we samenwerken!

Na een traject met mij weet jij

Hoe jij een eind maakt aan jouw oververmoeidheid en het gevoel dat je onvoldoende aandacht hebt voor jezelf en jouw gezin. 

Zodat je licht en ontspannen moeder bent. 

Zodat je vanuit speelsheid en balans beschikbaar bent voor jouw gezin.

 • Mét fijne recharge-tijd die diepe voldoening geeft.
 • Mét oprechte aandacht voor jouw kindje(s) en partner.
 • Mét het gevoel jezelf weer te zijn, in balans en in rust.
 • Mét plezier, speelsheid en diepgang
 • En mét een sterk gevoel van zelfzekerheid als vrouw en moeder.

Veel gestelde vragen

In mijn traject bied ik jou handvatten om ondanks die vermaledijde vermoeidheid je weer beter te voelen. Moeders die uiteindelijk niet voor coaching kozen omdat het zo duur was, hebben later vaak spijt. Ze geven aan dat ze mij graag eerder op hun pad hadden gezien. En zeg nou eens eerlijk, is het belangrijker dat je al die babyspullen in huis haalt of dat jij, de belangrijkste persoon in het leven van jouw kindje zich goed voelt?

Je kunt altijd een gratis SLOWDOWN sessie plannen. Dan krijg je een beter gevoel bij mij. Ik zal het je ook eerlijk zeggen als ik voel dat ik voor jou niet de juiste coach ben.

Een intake duurt 2u, voorafgaand stuur ik je een uitgebreide vragenlijst. Elke sessie daarna kost 1,5u. Je krijgt oefeningen om tussen de sessies door mee te oefenen. Het is aan jou hoe jij dit wilt oppakken. Oefeningen zijn altijd gebaseerd op waar jij bent in jouw proces. Sessies zijn ca. elke 2/3 weken in afstemming met jouw agenda.

Ik kan beloven dat jij inzichten krijgt en praktische tools. We onderzoeken wat bij jou past en hoe het voor jou kan werken. Ik ben ervan overtuigd dat het leven ons regelmatig verrast met onverwachte uitdagingen. De bedoeling van dit traject is dat je jezelf beter leert kennen, waardoor deze uitdagingen lichter worden.