re-treat yourself

een dag waarin jij als mama eens in het middelpunt mag staan

]anneke

laat je dragen door de magie

Een hele dag voor jou!

Om op te laden, je te laten dragen, te genieten, te ontspannen en nog veel meer.

Al heel lang staan retraites geven op mijn verlanglijstje. Het is zo fijn om met mede-moeders samen te zijn, te delen en daarin verbinding en heling te vinden. Ik geniet altijd enorm van het ontvangen van dit soort kostbare dagen. En het is kostbaar. Want het haalt je even uit de waan van de dag, je laadt weer op met die kostbare energie en ik beloof je dat ik zal zorgen voor de bedding waarin jij gedragen gaat voelen en een stukje lichter naar huis zult gaan.

Ben je een moeder met jonge kinderen die verlangt naar meer diepgang? Ervaar de magie van deze dag voor meer verbinding, meer rust, meer ontspanning en meer energie om de beste moeder te zijn die je kunt zijn?

Dan zou “Re-treat Yourself” zomaar ineens de retraite zijn waar je naar op zoek bent!

Yoga nidra ~ hartcoherentie ~ wie ben jij in essentie? ~ muziek ~ cacao ~ lekker eten ~ samen delen ~ bedding ~ beweging

Zaterdag 9 december
Van 9.30 tot 16.30
Boerderij Blisveld in Drempt

Herken jij jezelf hierin?

Je draagt veel binnen jouw gezin, je bent een bewuste moeder en je bent sensitief voor wat anderen nodig hebben. Je geeft veel en ontvangen is niet vanzelfsprekend.

Je voelt je soms eenzaam in het moederschap en de waan van de dag. Dagen gaan altijd sneller dan je wilt en het is moeilijk om de tijd te vinden op te laden.

Je wilt aanwezig zijn in de tijd die je met je kindje(s) hebt om echt bij hen te zijn. Maar je wordt steeds overgenomen door andere dingen in je hoofd, in je huis of op je telefoon.

locatie

boerderij blisveld in Drempt

Midden in het land ligt de prachtig mooie boerderij Blisveld. Ik was hier eerder al eens voor een samen zijn over het helen van trauma vanuit de Lakota traditie en ik voelde me heel fijn op deze prachtige groene en spirituele plek.

Blisveld is een plek waar persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal staat, hiervoor worden workshops georganiseerd, behandelingen aangeboden, wordt er samen gewerkt op land en tuin, en worden er plekken geboden voor mensen om een tijd op Blisveld te vertoeven en mee te werken in de diverse werkgebieden, of om een tijd in retraite te zijn. Verbinding met de natuur, het land, de mens en het grotere geheel staat hier centraal en dat spreekt mij enorm aan.

Wat gaan we doen?

01

To slowdown & heal

Home (8)

cacao-nidra reis

Na het welkom en een incheckoefening. Beginnen we met een cacao- en een hartopeningsceremonie. We landen samen vanuit verbinding in onszelf. Rituelen, meditatie, introspectie en integratie zijn kernbegrippen voor dit moment.

02

to nourish

houten schommel

Ayurveda

Ik zorg voor een simpele, maar heerlijke en voedzame ayurvedische lunch. In de overgang van herfst naar winter zorg ik voor genoeglijke warm en vers bereid eten. Uiteraard gedurende de hele dag snacks en thee beschikbaar.

03

julia-caesar-3VmiRM4vW2Y-unsplash

To play & to find inner peace

samen

Het samen delen is helend. Dit alleen al is magie. Vanuit liefde, een prachtige plek en sterke, bewuste en sensitieve vrouwen om ons heen om mee te zijn. Een warm bad!

Dit is voor jou als...

Je vanuit liefde en compassie wilt verbinden en ontvangen

Je wordt geraakt door de reis die moeder zijn is en je hierin open staat voor groei

Je de moed vindt om dit aan jezelf te geven, jij mag investeren in jezelf en jezelf in het zonnetje zetten

Lieve mama

voel jij al een ja??

In de gesprekken die ik voer, in mijn podcast, met de moeders in mijn netwerk, mijn coachees en collega’s. Bij iedereen resoneert het als ik praat over de impact van het moederschap. 

Denk je, waar heeft die Janneke het over, dan is deze dag ook gewoon niet voor jou. 

Want re-treat yourself gaat echt over een gift aan jezelf. Om iets te helen en terug te mogen ontvangen dat jij als moeder te veel geeft of gaf aan jouw gezin. 

Een neiging die velen van ons hebben. En eigenlijk, wat de natuur van ons vraagt. Het hormonencocktailtje na de bevalling zorgt voor het willen zorgen voor en jezelf vergeten.

Daarom is het o zo, zo belangrijk dat jij lieve mama, ook gedragen wordt. ALs het je aan netwerk ontbreekt, als je je eenzaam voelt. Laat mij dan jou dragen op deze dag. Laat je liefdevol egdragen worden door een groep vrouwen die begrijpt, die weet, die meevoelt.

Je bent niet alleen.

ontspannen moeder

voor nu alleen nog invite only

pilotprijs

pre sale
99
79
-
Geldig tot 1-11-'23
  • Deze editie voor een onwijs lage pilotprijs!

    Mijn intentie is elk kwartaal een prachtig verbindend moment te organiseren voor jou. Mocht je graag in 2 termijnen willen betalen, dan kan dat, je kunt me via insta een dm sturen, dan regel ik het.

pilotprijs

regular sale
99
-
Vanaf 1-11-'23
  • Vanaf 1-11 gaat de prijs omhoog.

    Nog steeds een laag bedrag in verhouding tot wat collega's vragen, maar het is een investering in en aan jezelf. En vraag jezelf oprecht af, wat levert jou meer op? Een dag volledig gedragen worden om op te laden waardoor je er weken weer tegen aan kunt? Of toch dat ene item dat geld kost en waar je eventjes een geluksgevoel door ervaart?
priscilla-du-preez-nF8xhLMmg0c-unsplash

Lets do this

Nog wat belangrijke informatie

Marleen Thomassen, van praktijk Marleen is vandaag ook aanwezig als space holder. Waar jij mogelijk geraakt of getriggert wordt staat zij naast mij voor jou klaar om bij je te zijn op de manier die jij voelt dat je nodig hebt.

Ik houd rekening met dieetwensen, ja met alle dieetwensen.

Veel gestelde vragen

Ja dat kan, stuur me een dm, dan pas ik het voor je aan op de betaalpagina. 

Dat snap ik, weet dat je mag delen, dat dit niet hoeft. Stil zijn, aanwezig zijn, is ook goed. Marleen of ik kunnen altijd even met je een rondje lopen in de prachtige omgeving van Blisveld.

Ja dat kan zeker, mijn keukenprinses skills zijn erg goed!