Sectie 8.1

postpartum doula & baby verzorgingsspecialist

Voor emotionele en praktische ondersteuning tijdens jouw kraamtijd

Welkom op mijn pagina voor postpartum doula behandelingen. Deze pagina is nog in ontwikkeling, zoals ik in ontwikkeling ben om mijn doula zijn vorm te geven. Hier deel ik hoe een traject er uit ziet en verder naar onder wat ik kan bieden.

 • We maken kennis met elkaar in een gratis 30 min online gesprek. Dit mag zeker ook met jouw partner samen. Graag zelfs! 
 • Daarna kom ik bij jullie thuis voor een intake van ca. 1,5u waarin we een plan maken voor jullie postpartumtijd. Hierin stemmen we ook af welke diensten je vooraf zou willen afnemen en voor hoeveel uur.
 • De intake vindt plaats voor de bevalling. Maar als je na de bevalling voelt dat je meer ondersteuning nodig hebt, dan ben ik er ook voor je en plannen we de intake wanneer jij voelt dat het past binnen jouw energie en ruimte of we starten gewoon als er een duidelijke nood/vraag is.
 • Vervolgens kom ik een aantal keer bij jullie thuis en zorg ik ervoor dat jij als vrouw je gedragen voelt en aan jouw herstel kunt werken. Uiteraard is er ook aandacht voor partner, andere kinderen en eventueel huisdieren. Ik draag zorg voor jouw ontspanning en help jou je zelfzorg in het vizier te houden. Want een happy mom is ook een happy family.

Mocht je een traumatische of vervelende ervaring hebben meegemaakt kun je er voor kiezen om aanvullend op de doula begeleiding voor een coachtraject te kiezen.

PLAN HIERONDER JOUW GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

boek jouw gratis kennis
making

Wat bied ik als postpartum doula?

 • Emotionele ondersteuning bij de uitdagingen in deze overgang in het ouderschap.
 • Informatieve en praktische hulp bij slaap, inbakeren, (borst)voeding en verzorging én huishouden.
 • Voeding, het voorbereiden en bereiden van voedende Ayurvedische maaltijden, snacks en dranken.
 • Massage van je rug, schouders en hoofd of je voeten en onderbenen.
 • Voetenbad met magnesium om jouw zenuwstelsel te kalmeren en helen.
 • Warmtezorg, fijne warme wikkels met oliën of kruiden om jouw lichamelijk herstel te bevorderen en jou te helpen diep te ontspannen
 • It takes a village to raise a child. En naar mijn mening ook to mother the mother. Bij postpartum zorg hoort ook samen onderzoeken hoe jouw netwerk jou zonodig kan ondersteunen. Mijn methode helpt jou om dit te doen zonder dat je je bezwaard voelt en anderen voor een blok zet.

Klinkt bovenstaande fijn?? Ja toch?

Plan een gesprek! Kennismaken kost je niets!

Liefs Janneke

Momenteel zijn de kosten €25 per uur, met een minimum van 12u totaal en 3u per afspraak. 

Reiskosten zijn €0,35 per km en kosten voor materiaal komen daar bovenop.
Dit zijn bijvoorbeeld kruiden, voeding, olie net wat jij nodig hebt/wenst/in huis wilt.

Je krijgt van mij een pakketprijs na de kennismaking. 

Elke 2 trajecten stijgt de uurprijs met €10,-