slow down to rise

Van overweldigd en vermoeid naar licht en ontspannen moederschap

]anneke

Je hoeft het niet alleen te doen

Je bent verrast door wat er momenteel met je gebeurt, aangezien je al eerder aan jezelf werkte. Je bent een zelfverzekerde, gevoelige en reflectieve vrouw. Eerder in je leven heb je ervaringen gehad waarbij je je overweldigd voelde, maar dit heeft je geholpen veel over jezelf te leren. Je dacht dat je jezelf al super goed kende, maar de ervaring van moeder worden is intenser dan jij dacht. Er komt zo veel bij kijken dat het fijn kan zijn om samen met iemand jouw proces van het moeder worden te onderzoeken. 

Het lukt je niet meer om alle ballen in de lucht te houden en je voelt, dit houd ik zo niet langer vol.

———————————————————————

Jarenlang werkte ik in de GGZ, als voormalig burn-out coach en POHGGZ heb ik veel ervaring in het begeleiden en coachen van uitputtingsklachten, trauma, somberheid en angstklachten. Mijn opleidingen in yoga en Ayurveda zet ik in, samen met de ervaring van mijn eigen postpartum depletie. 

Jouw volle en oververmoeide hoofd gaan we samen tot rust brengen. Met mijn methode onderzoeken we samen wat jouw herstelplan wordt om uit de ratrace te stappen en meer me-time te creëren. Zodat jij weet wat jij nodig hebt om en bij jezelf en jouw behoeften te blijven en aandachtig beschikbaar te zijn voor jouw kindje(s). Plan gerust een MOMTIME call in om samen te ontdekken wat het is dat jij nodig hebt. 

Wil jij dit ook? Aarzel dan niet en laat mij helpen. We doen het samen.

Herken jij jezelf hierin?

Je voelt je onzeker, overweldigd en gespannen. Je piekert veel en je bent moe, echt heel moe.

Je hebt het gevoel het niet goed genoeg te doen, je kunt en wilt de ballen niet meer in de lucht houden. Je herkent jezelf niet meer.

Je wilt aanwezig zijn in de tijd die je met je kindje(s) hebt om echt bij hen te zijn. Maar je wordt steeds overgenomen door andere dingen in je hoofd of in je huis.

Hoe het begon

Het ging bij mij verre van vanzelf

Want moeder worden was helemaal niet zo vanzelfsprekend als ik dacht. Want hoewel ik goed voorbereid de kraamtijd in ging mét gevulde vriezer, leerde ik direct hoe onverbiddelijk rauw en kwetsbaar moeder worden is. De mega gebroken nachten, een huilbaby en al mijn eigen emoties vloerden mij. Letterlijk. Het duurde bij mij lang voordat ik wist hoe ik kon herstellen ondanks die gebroken nachten. En ik wil jou die lange zoektocht besparen.

Zo ga ik jou helpen:

01

To slowdown

Sectie 5.1 To slowdown

Rust

Jij gaat op een lichte en ontspannen manier om met de impact van vermoeidheid en overwhelm.

02

To rise

Sectie 5.2 to rise_ 1_1 coaching

Balans

Jij komt als bewuste vrouw en responsieve moeder weer in sync met jouw kracht en kwetsbaarheid en je hebt meer tijd voor jezelf.

03

Sectie 5.3 To transform

To transform

Genieten

Connected zijn in jezelf en met je kindje, zonder dat je je onzeker voelt of jezelf verliest.

Dit is voor jou als...

Je er klaar mee bent om uitgeput te zijn en doelloos te scrollen. 

Je gek wordt van je ongoing mombrain en je constant stress blijft voelen. Waardoor je bang bent dat je een postpartum depletie krijgt of hebt.

Je alsmaar de ballen die je hoog probeert te houden laat vallen en dat jij de bal bent die als eerste valt.

Lieve mama

WAT ALS IK JE ZOU ZEGGEN DAT ik weet hoe het is én jou kan helpen!

De vele moeders die ik het afgelopen jaar sprak, deelden allemaal hetzelfde. “Moederschap is heftig en intens, die eerste maanden was ik soms volkomen de kluts kwijt van de uitputting.” 

Ik realiseerde me hoe gewend we zijn om maar door te gaan en besloot dat zelf anders te doen. Tijdens mijn ziekmelding ontdekte ik de term postpartum depletie en dat voelde zo kloppend. Ik zocht hulp voor mijn eigen klachten en zette mijn eigen kennis in om te herstellen. Omdat mijn postpartum depletie behoorlijk doorzette door onder andere slapeloosheid, ben ik nog dieper in de materie gedoken en combineer ik deze ervaringskennis met al mijn andere kennis. Je kunt terugvallen op al mijn expertise rondom o.a. postpartum depletie, angst, somberheid, stress, burn-out, trauma, lichaamswerk, systhemisch werk, innerlijk kind en voorouderlijk werk, geboortepsychologie, Ayurveda en yoga (nidra). 

Sectie 8.1

Coachtraject/mentorship

Online Coachtraject

6 sessies van 1,5
1099
 • Effectieve en efficiente me time aan de hand van jouw kernwaarden.​
 • Je doorbreekt de gedachtepatronen die jou nu niet verder helpen.
 • Uit je hoofd, weer in je lijf. Hierdoor voel jij wat jij nodig hebt, ga je dit toepassen én wordt jij een veel leukere en energiekere moeder.
 • Je brengt je leven en je zenuwstelsel weer in balans. Jij wordt als moeder de beste versie van jezelf.
 • EXTRA: Telegramsupport - Mindfulness bundel en welkomstpakket

1:1 mentorship
start in september

6 maanden 1:1 mentorship in een goed gevulde en uitgebreide leeromgeving. Elke maand een nieuwe module met lessen en een coachsessie van 1,5u. Plek voor maximaal 8 vrouwen.
1999
 • Effectieve en efficiënte me time aan de hand van jouw kernwaarden. Je doorbreekt vastzittende patronen en komt uit je hoofd weer in je lijf. Met extra veel aandacht voor jouw zenuwstelsel.
 • Voor mega diepgang in jouw persoonlijke ontwikkeling door de combi van lessen en coaching.
 • Werkboeken, recepten, planners.
 • Maandelijks gezamenlijk incheck moment
 • De verbinding met jouw kindje en jouw partner nemen we ook mee. Wat gebeurt er tussen jullie en hoe beïnvloed dat jou? Zeker weten dat jij je niet meer wegcijfert na dit mentorship!
 • EXTRA: Verschillende expert masterclasses - Welkomstpakket - Telegramsupport in de groep én individueel

 • Integrerende retraitedag €179
pre pre sale

ik houd je op de hoogte:

Sectie 8.1

Laten we samenwerken!

Na een traject met mij weet jij

Hoe jij een eind maakt aan jouw oververmoeidheid en het gevoel dat je onvoldoende aandacht hebt voor jezelf en jouw gezin. 

Zodat je licht en ontspannen moeder bent. 

Zodat je vanuit speelsheid en balans beschikbaar bent voor jouw gezin.

 • Mét fijne recharge-tijd die diepe voldoening geeft.
 • Mét oprechte aandacht voor jouw kindje(s) en partner.
 • Mét het gevoel jezelf weer te zijn, in balans en in rust.
 • Mét plezier, speelsheid en diepgang
 • En mét een sterk gevoel van zelfzekerheid als vrouw en moeder.

Veel gestelde vragen

Je kunt altijd een gratis SLOWDOWN sessie plannen. Dan krijg je een beter gevoel bij mij. Ik zal het je ook eerlijk zeggen als ik voel dat ik voor jou niet de juiste coach ben.

Voorafgaand aan de eerste sessie stuur ik je een uitgebreide vragenlijst. Het zijn in totaal 6 sessies. Je krijgt oefeningen om tussen de sessies door mee te oefenen. Het is aan jou hoe jij dit wilt oppakken. Oefeningen zijn altijd gebaseerd op waar jij bent in jouw proces. Sessies zijn ca. elke 2/3 weken in afstemming met jouw agenda.

Ik kan beloven dat jij inzichten krijgt en praktische tools. We onderzoeken wat bij jou past en hoe het voor jou kan werken. Ik ben ervan overtuigd dat het leven ons regelmatig verrast met onverwachte uitdagingen. De bedoeling van dit traject is dat je jezelf beter leert kennen, waardoor deze uitdagingen lichter worden.